Nikon-krigeren

Nikon-krigeren

Det analoge fotografi

Denne blog handler om det analoge fotografi i en digital tid hvor film og negativer for mange mennesker er en saga blot. Vi er dog nogle som stadigvæk værdsætter det analoge fotografi for det som det kan, og foretrækker dette medie fremfor det digitale fotografi.

Der har været mange diskursioner om hvad som var bedst, men konklusionen på den snak må være at det er to forskellige medier som har hver deres fordele.

Nyt liv til gamle Polaroid kameraer

Polaroid Pathfinder 110, 120Oprettet af Michael Bernt Kjøbek ons, januar 21, 2009 23:38:34

Håndholdt 4"x5" målsøgerkamera lavet af et af gammelt Polaroid Pathfinder kamera er blevet kult. De gamle Polaroid kameraer får monteret en nyt bagstykke som kan holde planfilmsmagasiner, rollefilmsmagasiner og matskive. Der er flere som ombygger disse kameraer, men grundlæggende kan kameraerne det samme. Razzledog's Camera har udviklet et helt nyt bagstykke, hvor i mod The Littman 45 Single er sammenstykket at flere eksisterende bagstykker. Noah Schwartz startede allerede i 1978 med at ombygge Polaroid Pathfinder kameraer, og tilpasser et eksisterende bagstykke ved hjælp af en adapter.

Kameraet på ovenstående billed er et Littman 45 Single som var Angelina Jolie's fødselsdagsgave til Brad Pitt.

  • Kommentarer(0)

Fill in only if you are not real

Følgende XHTML-tags er tilladt: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS og Javascript er ikke tilladt.